Využívanie elektromobilov vo firme - Belička, Peter
Prečo by firmy mali používať elektromobily - ekonomické, ekologické a spoločenské dôvody. Znečisťovanie ovzdušia skleníkovými plynmi. Pomer predaja elektrických áut z celkového počtu predaných áut podľa krajín (2013-2017).