Deployment and Measurement of Quality of Service Parameters for Triple Play Services in Optical Access Networks - Látal, Jan
Širokopásmové telekomunikačné siete ako budúcnosť komunikácie a distribúcie multimediálnych služieb. Definícia pojmu "Triple Play": vysokorýchlostné dáta (internet), internetová televízia (IPTV) a internetová telefónia (VoIP, Voice over Internet Protocol). Vplyv vybraných parametrov kvality na multimediálne služby Triple Play v rámci optickej siete založenej na štandarde EPON.