Novela zákona o dani z pridanej hodnoty od 1. januára 2018 - Ugróczy, Soňa
Národná rada Slovenskej republiky schválila zákon č. 334/2017 Z. z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. a ktorým sa dopĺňajú niektoré zákony s účinnosťou od 1. januára 2018.