Novela Obchodného zákonníka a zákona o účtovníctve - Farkaš, Richard
Národná rada SR schválila 12. októbra 2017 zákon č. 264/2017 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v z. n. p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony a súčasne sa novelizoval aj zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p.