Digitálna ekonomika a digitálna transformácia - Danková, Lenka, 1993-
Digitálna ekonomika sa stáva súčasťou čoraz väčšieho počtu trhov. Trendy v oblasti technológií sa neustále dynamicky menia. Každá oblasť podlieha zmenám, od automobilového priemyslu, cez vzdelávanie, zdravotníctvo, verejný sektor či poľnohospodárstvo. Spolu s technológiami sa mení aj biznis a firmy. Je nevyhnutné vedieť sa prispôsobiť akýmkoľvek zmenám a byť schopný fungovať v tomto rýchlom tempe. Digitálna transformácia je nielen podmienkou budúceho úspechu akejkoľvek firmy v akomkoľvek odbore, ale aj podnetná cesta, ktorá prináša úžitok všetkým.