Úloha verejnej podpory výskumu a vývoja v Slovenskej republike a krajinách V4 - Adamovský, Peter, 1990-
Teoretické východiská skúmanej problematiky. Úloha verejnej podpory výskumu a vývoja v procese tvorby, šírenia a uplatňovania inovácií v Slovenskej republike a v regióne Vyšehradskej skupiny (Česká republika, Maďarsko, Poľsko a SR – krajiny V4). Rozdelenie výdavkov na R&D medzi sektory ekonomík krajín V4, EÚ a USA v roku 2015.