Comparison of Labour Productivity in Hungary and Poland in Selected Section of Economy - Rozkošová, Anna
Porovnanie produktivity práce vo vybraných sektoroch ekonomiky dvoch krajín V4: Poľska a Maďarska. Zameranie sa na najvyššiu a najnižišu produktivitu práce v rozmedzí rokov: 2015-2016.