Je investičný stimul nástrojom podpory inovačnej aktivity? - Darmo, Ľubomír, 1984-
Poskytovanie investičných stimulov v Slovenskej republike. Najvyšší prílev PZI na Slovensko zameraný do automobilového priemyslu a finančného sektora. Inovačná aktivita, PZI a investičné stimuly. Štruktúra výdavkov na výskum a vývoj podľa sektorov (2002-2015). Štruktúra výdavkov na výskum a vývoj (R&D) podľa charakteru R&D. Štruktúra výdavkov na inovácie (2001-2014).