Priame zahraničné investície a vytváranie pracovných miest - Darmo, Ľubomír, 1984-
Úvod do analýzy vytvárania pracovných miest prostredníctvom priamych zahraničných investícií a sumarizácia literatúry zaoberajúcej sa danou problematikou.