Časové rozlíšenie nákladov a výnosov v sústave podvojného účtovníctva - Paliderová, Martina
Zákon č. 431/2002 Z. z., príklady z praxe. Podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov.