Comparative Framework of Criteria for Excellence Models - Škodová, Lenka
Komparatívny rámec kritérií na základe definícií, analýzy a porovnania vybraných modelov Business Excellence (model EFQM a modelu Baldrige) v kontexte posilnenia konkurencieschopnosti firiem na medzinárodnom trhu.