Capital Market of the Slovak Republic - Till, Juraj, 1991-
Analýza podmienok kapitálového trhu v Slovenskej republike z hľadiska jeho funkčnosti ako nástroja na prerozdeľovanie kapitálu. Poukázanie na niektoré nedostatky a predstavenie možných perspektív.