Research Direction in Transparency and Standardisation of Digital Supply Chain Evolution - Delinová, Alena, 1973-
Vytvorenie digitálneho trhu ako prvý cieľ stratégie Europe 2020. Súhrn potrieb dosiahnutia a rozvoja v danej oblasti. Hlavné úlohy pri rozvoji efektívnych inovácií.