Taxes and Their Influence on Financial Direct Investments Inflow - Kudlová, Zuzana, 1986-
Zhodnotenie pozitívnych aspektov daňovej reformy v Slovenskej republike v oblasti priamych zahraničných investícií. Súhrn kľúčových motivácií investorov. Konkurečná pozícia v SR. Vplyv daňového zaťaženia.