Value at Risk Implementation in Business Practice – Monte Carlo Simulation - Skrypachov, Eduard, 1990-
Implementácia metódy Value at Risk do podnikovej praxe. Hľadanie maximálnej možnej straty vyplývajúcej zo zmeny trhových cien. Zameranie sa na konkrétnu banku. Simulácia Monte Carlo.