<The> Impacts of the Circular Economy on the Quality of Waste Management - Podlasová, Anežka
Opis súčasnej situácie v oblasti odpadového hospodárstva a zavedenie nového pojmu obehové hospodárstvo. Zameranie sa na obehové hospodárstvo, najmä na balík obehového hospodárstva prijaté Európskou komisiou. Zistenie vplyvu, ktorý spôsobuje schválenie tohto balíka pre producentov odpadu, obce a občanov.