Central counterparties: recent trends and regulatory responses - Országhová, Lucia, 1982-
Hlavné a najnovšie trendy a regulačné iniciatívy v centrálnom zúčtovaní, na ktoré sa odvoláva povinné zúčtovanie štandardizovaných mimoburzových derivátov.