Skúsenosti, výhody a bariéry subjektov hospodárskej praxe v rámci spolupráce s vysokými školami - Drábik, Henrich
Niektoré aspekty spolupráce vysokej školy a praxe tak, ako ju vnímajú práve subjekty hospodárskej praxe.