Zmeny vo vybraných ekonomických nástrojoch pre rok 2018 - Strážovská, Helena
Rad ekonomických nástrojov je pre budúce obdobie charakterizovaných novým obsahom. Otázky nových daní, zrušenie daňových licencií, zmena minimálnych odvodov a iné. Okrem uvedeného významné sú zmeny v legislatíve v malých a stredných podnikoch.