Možnosti optimalizácie základu dane z príjmov právnických osôb - Forišová, Kristína Sarah
Analýza zdaňovania príjmov konkrétnej právnickej osoby v kontexte platnej legislatívy SR a formulácia návrhov možných riešení pre vybraný subjekt. Charakteristika a význam daní. Kritériá členenia daní. Členenie daní podľa daňového subjektu. Daňová sústava a štruktúra daní v Slovenskej republike. Zdaňovanie príjmov právnických osôb. Vývoj sadzby dane z príjmov právnickej osoby v rokoch 2010 až 2017. 10 zmien v dani z príjmov od roku 2017. Transformácia výsledku hospodárenia na základ dane.