Ekonomicko-environmentálne aspekty zhodnocovania odpadu - Fundáková, Anna
Analýza ekonomicko-environmentálnych aspektov zhodnocovania odpadu v Slovenskej republike a návrh opatrení na zlepšenie existujúceho stavu. Odpad a nakladanie s odpadom. Nesúlad medzi ekonomickým a environmentálnym chápaním odpadového hospodárstva.