Etika v marketingu - Maxim, Marek
Neetické praktiky v marketingovom prostredí, ktoré ovplyvňujú nákupné správanie spotrebiteľov. Súčasná úroveň etických princípov v jednotlivých podnikoch: etické princípy a etický kódex. Etické normy a hodnoty AMA (The American Marketing Association). Etický kódex spoločnosti Slovnaft pre obchodných partnerov.