Dôchodkový systém na území Slovenskej republiky - Naščáková, Jana
Charakteristika dôchodkového systému na Slovensku. Základné pojmy spojené s dôchodkovým systémom a dôchodkovým zabezpečením. Štruktúra pilierov dôchodkového systému, ich význam a princípy fungovania.