Nové trendy marketingovej komunikácie – blog ako funkčný marketingový nástroj podniku - Nigutová, Diana
Teoretické východiská marketingovej komunikácie podniku. Marketingová komunikácia, komunikačný mix. Nové trendy marketingovej komunikácie: CRM, buzzmarketing, virálny marketing, sociálne siete, blog.