Postavenie a ochrana spotrebiteľa na spotrebiteľskom trhu - Lukáčová, Zuzana
Charakteristika pojmov spotrebiteľ, spotrebiteľský trh, spotrebiteľské správanie, model spotrebiteľského správania, výrobca, výrobok, služba, reklamácia a záručná doba výrobkov a služieb. Práva spotrebiteľa a povinnosti predávajúceho. Slovenská legislatíva a orgány na ochranu spotrebiteľov.