Literarure Review on Determinants of Firm Growth - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Prehľad výskumu zameraného na rast firmy, založený na literatúre z ekonomiky, manažmentu a sociológie. Dôraz na oblasti, v ktorých je potrebný ďalší výskum.