Vývoj konkurencieschopnosti Slovenska a Číny v období rokov 2013 - 2018 - Bronček, Juraj
Vývoj a aktuálny stav národnej konkurencieschopnosti Slovenskej republiky a Čínskej ľudovej republiky na základe údajov zverejnených v Správach o globálnej konkurencieschopnosti. Východiskovým bodom je rok 2013.