Efektívnosť monetárnej politiky v krajinách V4 - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Efektívnosť monetárnej politiky z pohľadu ekonomickej teórie. Monetárna politika ECB. Monetárna politika krajín V4 a makroekonomický vývoj. Závery pre jednotlivé krajiny V4.