Neistota monetárnej politiky a jej účinky na finančný trh - Poláková, Zdenka
Účinky monetárnej politiky na reálnu ekonomiku. Priame a nepriame efekty makroekonomických správ na akcie, dlhopisy a devízy. Neistota ako dôležitá črta monetárnej politiky. Konvenčné a nekonvenčné nástroje monetárnej politiky.