Integrated Public Transport System in the Bratislava Region: Too Little, Too Late? - Jacko, Tomáš, 1987-
Vývoj integrovanej verejnej dopravnej siete v Bratislave. Analýza FIELD zainteresovaných strán. Informačná základňa pre miestnych politických a rozhodovacích činiteľov, k problémom miestnej správy.