Regional Differences in Attendance of Museums and Transfer of Knowledge in Tourism - Mišúnová, Ema
Poznatky o regionálnych múzeách a možnosti ich rastu. Kartografické zastúpenie univerzitných ponúk na štúdium cestovného ruchu v regiónoch Slovenska. Regionálne rozdiely v oblasti vysokoškolského vzdelávania v oblasti cestovného ruchu.