K ustáleným spojením v současné německé písemné obchodní komunikaci - Vedralová, Helena
Obchodná komunikácia ako dôležitá súčasť profesijného a súkromného života. Ustálené spojenia a idiomy charakteristické pre nemeckú obchodnú korešpondenciu a ich použitie v odbornej komunikácii.