Peněženka na zápěstí? Proč ne - Lukeš, Miroslav
Klasická peňaženka sa v roku 2018 stane minulosťou, bude nahradená nositeľným zariadením - náramkom. Hnacím motorom rastu trhu so šikovnými hodinkami je predovšetkým dôvera v bezkontaktné technológie. Bezpečnosť platieb prostredníctvom nositeľných zariadení narastá vďaka technológii tokenizácie. Budúcnosť prinesie ďalšie inovácie v bezkontaktných platbách zabudovaných v prsteni či v rukáve.