Modelovanie systému riadenia ľudských zdrojov - Blštáková, Jana, 1980-
Procesný prístup v personálnom riadení. Východiská tvorby procesného modelu v riadení ľudských zdrojov. Využitie procesného modelu systému riadenia ľudských zdrojov. Využitie procesného modelu pre vybrané skupiny zamestnancov (personálni špecialisti, línioví manažéri, vrcholoví manažéri, zamestnanci).