Myslíte, že musíte čekat v bance? Omyl, crowfunding je tu! - Musil, Radek
Trh crowdfundingu, alternatívneho spôsobu financovania, začal dramaticky rásť po poslednej finančnej kríze. Logickým vyústením tejto situácie bolo banky obísť a ponúknuť prostredníctvom on-line platforiem možnosť získať peňažné prostriedky od obyčajných ľudí. S nástupom technológii do sveta financií, sa dá očakávať, že objem tohoto trhu porastie ďalej. Definícia pojmu "crowfunding" a jeho základné štyri druhy. Forma a spôsob spolupráce medzi bankami a crowfundingovým trhom.