Alternatívny výrobný odpad - obilné výpalky - k niektorým možnostiam ich využívania - Stričík, Michal, 1969-
V spracovaní rôznych odpadov, niektorých vedľajších surovín, rastlinnej produkcie úžitkových rastlín, má svoje miesto aj využitie výpalkov obilia. Okrem jačmeňa, kukurice a pšenice sú využívané aj proso, či cirok. Využitie výpalkov má význam i z dôvodov nárastu výroby bioetanolu.