Organické odpady z našich záhrad - kompostovanie i mulčovanie - Stričík, Michal, 1969-
Využívanie rôzneho organického odpadu na kompostovanie. Aplikácia kvalitného vyzretého kompostu najmä pri ťažkých pôdach. Výhody uplatňovania trávneho odpadu v podmienkach záhradkárskeho prostredia.