Rôznorodosť organických odpadov a k ich využiteľnosti - Stričík, Michal, 1969-
Odpady organického pôvodu a ich význam pre vylepšovanie vlastností pôdy, zamedzenie erózií, efektívne pestovanie okrasných a úžitkových rastlín. Pestrosť druhovej skladby rastlinného odpadu. Využitie drevného odpadu pre produkovanie mulčovacej kôry či drevnej štiepky.