Zmeny v zriadení elektronických schránok podľa zákona o e-Governmente - Meluchová, Jitka, 1965-
Zriadenie elektronických schránok upravuje zákon č. č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a dolnení niektorých zákonov.