Česko navzdory chytrým technologiím zaostáva v produktivitě práce
Produktivita práce dosahuje v súčasnosti v Česku le 77 percent úrovne Nemecka. Nárast produktivity práce je pritom spájaný predovšetkým so zavádzaním nových technológií.