Agilní řízení mění firemní struktury
Firmy po celom svete, od technologických start-upov po nadnárodné banky, opúšťajú tradičný systém, kde manažéri riadia a ich podriadení vykonávajú príkazy. Veľké právomoci dostávajú malé multifunkčné tímy, ktoré sa riadia sami. Hovorí sa tomu agilná metóda riadenia.