Koncept verejného záujmu, pojem pluralizmu a globalizácia v tradičných médiách - Ondrášik, Branislav
Prehľad extenzívneho výskumu v oblasti teórie a empírie venovaného oblasti konceptu verejného záujmu v médiách, pluralizmu v médiách, globálnemu toku mediálneho obsahu a globalizácie mediálneho prostredia ako takého. Skúsenosti v a zo Spojených štátov amerických a v oblasti tradičných médií – predovšetkým vysielania. Teoretické premisy trhoviska myšlienok a filozofický prístup Johna Stuarta Milla, Johna Miltona a Thomasa Jeffersona. Aspekty štandardu a konceptu verejného záujmu v médiách, analýza Doktríny nestrannosti a globalizácia médií a ich obsahov ako aj koncepty regulácie na národnej a medzinárodnej úrovni.