Vliv atraktivnosti destinací cestovního ruchu na koeficienty daně z nemovitých věcí v České republice - Studnička, Petr
Fiškálna decentralizácia. Miestna daň súvisiaca s cestovným ruchom. Miestne poplatky. Česká legislatíva dane z nehnuteľnosti. Koeficient dane z nehnuteľnosti podľa veľkosti obce. Ročný výnos dane z nehnuteľnosti v ČR (2000–2015). Najvyšší ročný výnos miestnych poplatkov v priamej väzbe na cestovný ruch a hodnota miestneho koeficientu dane z nehnuteľnosti v r. 2015. Možnosti obcí ovplyniť právnu úpravu dane z nehnuteľnosti.