GDPR a NIS – cesta k posílení kybernetické bezpečnosti - Andraščiková, Jana
Nové právne predpisy EÚ: GDPR a NIS, ktoré výrazným spôsobom posunú štandardy v oblasti ochrany osobných údajov, bezpečnosti, integrity sietí a informačných systémov v členských štátoch EÚ. Stratégia kybernetickej bezpečnosti pre EÚ. Vzájomne sa doplňujúca legislativa. Hľadisko poistného trhu.