Supporting Continuity in Teaching French from Secondary School to the University Degree - Rizeková, Iveta, 1961-
Dôležitosť kontinuity vo francúzskom vzdelávaní medzi strednou školou a univerzitou v kontexte slovenského vzdelávania.