Chudoba a spotrebiteľské správanie - Lesáková, Dagmar, 1949-
Monitorovanie chudoby a sociálneho vylúčenia. Indikátory sociálnej inklúzie OMK. Hranica chudoby. Najviac ohrozené skupiny. Indikátory chudoby. Analýza chudoby na základe spotrebných výdavkov domácností SR (2015). Spotrebné funkcie pre jednotlivé segmenty spotreby. Pri akej hodnote príjmov sa domácnosti začínajú správať ako chudobné.