Vybrané trendy a koncepcie v procesnej orientácii podnikovej logistiky - Dupaľ, Andrej
Štíhla logistika a ploché organizačné štruktúry. Reverzná logistika. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Omni-channel v logistike. Priemysel 4.0.