The Blue Ocean Strategy in the Context of Management and Development of the Number of Jobs - Galovská, Marcela
Vplyv stratégie modrého oceánu na manažérske funkcie, najmä na plánovanie a personalistiku. Pri plánovaní sústredenie sa na komponent marketingu a v personalistike na kreatívne myslenie pri vytváraní priestoru na trhu.