Must Firms Adopt Environmental Accounting? Adoption Challenges in Nigeria - Amaechi, Egbunike Patrick
Skúmanie prečo je pre firmy osvojenie enviromentálneho účtovníctva výzvou. Vyjadrenie presvedčenia, že enviromentálne účtovníctvo je pre spoločnosti jedným z najdôležitejších prostriedkov, ktoré sa uplatňujú v komunikácii s vonkajším svetom.