Výnosový potenciál společného konsolidovaného korporátního základu daně v Evropské unii - Solilová, Veronika
Potreba reformy rozpočtu Európskej únie. Nominálne a efektívne sadzby korporátných daní v EÚ v roku 2014. Výnosový potenciál C(C)CTB a možnosť nahradenia vlastného zdroja rozpočtu postaveného na dani z pridanej hodnoty.